Wat is je doelstelling?

Voedingsschema Afvallen - Vrouw

Afvallen voor vrouwen: probeer eens een voedingsschema

Het beste programma om af te vallen hangt af van de specifieke behoeften van een persoon. Er bestaat niet zoiets als één ideaal programma voor iedereen. Maar een voedingsschema op maat gemaakt is waar menig persoon heel enthousiast van kan worden. Zeker als dat voor slechts €14,95 euro is!

Een voedingsschema dat past bij jou

Uit onderzoek blijkt dat er veel factoren zijn die gewichtsverlies beïnvloeden, onder meer:

– leeftijd
– culturele achtergrond en sociale kringen
– genen
– slaapgewoonten
– onderliggende medische aandoeningen

Alle mensen hebben verschillende factoren die hun gewicht beïnvloeden. Hoewel de voedingsschema’s voor gewichtsverlies in dit artikel heel nuttig kunnen zijn voor vrouwen, kan iedereen ze volgen en er voordeel uit halen.

Stop met diëten op lange termijn

Dieet- en afslankprogramma’s kunnen helpen bij gewichtsverlies op korte termijn. Sommige programma’s bieden meer succes dan andere. Maar als u op lange termijn gewicht wilt verliezen, is het belangrijk te bedenken dat veel dieetprogramma’s meestal niet vol te houden zijn en vaak uiteindelijk leiden tot gewichtstoename nadat het dieet is beëindigd.

Een gewichtsverliesprogramma mag niet in de plaats komen van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, die belangrijk zijn om op lange termijn een gezond gewicht te behouden. Voedingsschema’s bieden hiervoor een oplossing.

persoonlijk voedingsschema

Voedingsschema samenstellen

Een 100% persoonlijk voedingsschema samenstellen voor mannen die willen afvallen? Dat kan! Wij kunnen je voedingsschema binnen 30 minuten leveren. Dag en nacht, 365 dagen per jaar.

Dit voedingsschema voor afvallen bij mannen bestaat uit 5 á 6 maaltijden per dag, verdeeld over kleine en wat grotere maaltijden. Absoluut géén crash dieet!

Geen abonnement, je betaald eenmalig slechts €14,95 euro voor het voedingsschema. Je voedingsschema bestaat uit 7 pagina’s met het op maat gemaakte schema en staat bomvol met tips & tricks. 

Koolhydraatarme voedingsschema’s

Je kunt kiezen uit verschillende koolhydraatarme voedingsschema’s. Elk schema heeft zijn eigen regels voor het aantal koolhydraten dat iemand per dag mag eten. Er zijn twee hoofdniveaus van koolhydraatarme schema’s:

Zeer koolhydraatarme schema’s: Je eet 20-50 gram koolhydraten per dag of koolhydraten vormen minder dan 10% van de totale dagelijkse calorieën.
Koolhydraatarme schema’s: Je eet minder dan 130 gram koolhydraten per dag of koolhydraten maken minder dan 26% uit van de totale dagelijkse calorieën.

Hoe het werkt?

Het koolhydraatarme model kan helpen om snel gewicht te verminderen gedurende de eerste 6-12 maanden. De meeste mensen vervangen de calorieën uit koolhydraten door calorieën uit vet of eiwit.

Er zijn potentiële nadelen aan het eten van een minder koolhydraten. Volgens onderzoekers kunnen deze voedingsschema’s de lage-dichtheid lipoproteïnen, die het ‘slechte’ cholesterol dragen, verhogen.

Voedingsschema Afvallen Vrouw

Punt-gebaseerde voedingsschema’s

Schema’s op basis van punten bieden een eenvoudig oplossing om de voedselinname bij te houden.

Hoe werkt het?

Schema’s op basis van punten kennen aan elk voedingsmiddel een eenvoudige numerieke waarde toe. In de meeste schema’s mag een persoon een bepaald aantal punten per dag eten of drinken. Je moet echter een op punten gebaseerd systeem consequent volgen om de beste resultaten te krijgen.

Een voedingsschema op basis van punten kan voor sommige mensen overweldigend zijn. Iemand moet alle voedingsmiddelen die hij eet bijhouden en bepalen hoeveel punten er na elke dag overblijven. Bovendien zijn niet alle schema’s hetzelfde, omdat sommige effectiever zijn dan andere.

Maaltijdvervangende voedingsschema’s

Deze zijn er in verschillende soorten. Sommige bieden kant-en-klare maaltijdvervangers en shakes. Andere vervangen slechts een enkele maaltijd door een shake of een andere voedingsvervanger.

Hoe werkt het?

Het doel van maaltijdvervangende voedingsschema’s is om een calorietekort te creëren om gewichtsverlies te bevorderen. De maaltijden komen in de vorm van bevroren of voorverpakte en afgemeten maaltijden of shakes.

Voorverpakte maaltijden voor schema’s kunnen voor sommige mensen duur zijn. Anderen vinden het misschien moeilijk om vol te houden met alleen voorverpakte maaltijden of shakes.

Een ander nadeel is dat veel van deze maaltijden ingrediënten van lage kwaliteit en conserveringsmiddelen bevatten, en over het algemeen niet evenwichtig zijn. Sommige voedingsschema’s kunnen het beste aangevuld worden met fruit en groenten.