Over ons

Welkom bij Voedingschema.nl, jouw gids op het gebied van gezonde voeding! Als oprichter en eigenaar ben ik enkele jaren geleden gestart met dit concept, want het is mijn missie ervoor te zorgen dat je jouw gezondheidsdoelen bereikt.

Zelf heb ik ooit het top punt van 130 kg bereikt. Ik besefte dat ik iets moest veranderen, want ik kon amper meer bewegen en mijn eetgewoontes waren verre van gezond. Op dat moment ben ik mij gaan specialiseren in gezonde voeding en door jarenlang onderzoek, testen en experimenteren ben ik erin geslaagd om meer dan 50 kg af te vallen.

Ik ben er heilig van overtuigd dat jij dit ook kunt bereiken met de juiste stappen en begeleiding. Of je nu wilt afvallen of juist wilt aankomen. Gezonde voeding vormt de basis voor het behalen van jouw specifieke doelen en ik sta klaar om jouw leven hiermee te verrijken.

Bij Voedingschema.nl draait alles om een persoonlijke aanpak. Samen werken we aan een voedingsschema dat perfect aansluit op jouw behoeften en doelen. Ik ben gepassioneerd over gezonde voeding en wil mijn expertise graag met jou delen. Om die reden nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan onze community en samen te werken aan een gezondere versie van jezelf.

Ontdek hoe Voedingschema.nl jou kan ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen gaan we ervoor!

Contact